Снимка Фейсбук, НавалниСпоред докторите има намаляване на коремните рефлекси, рефлексите на

...
Снимка Фейсбук, НавалниСпоред докторите има намаляване на коремните рефлекси, рефлексите на
Коментари Харесай

Може да се наложи оперативно лечение на Алексей Навални

Снимка Facebook, Навални

Според докторите има намаляване на коремните рефлекси, рефлексите на сухожилията и на ръцете.

Може да се наложи оперативно лекуване на опозиционера

Лекуващите лекари на Алексей Навални в затвора докладваха какви са резултатите от прегледа, изработен от така наречен граждански медици. Заедно с двете хернии на гръбначния дирек са се появили кисти на черния дроб, има и нарушаване на чувствителността на краката. Това е обяснено в писмо на затворническите лекари до управлението на поправителната колония, в която Навални излежава присъдата си. Писмото бе оповестено в  " Новая газета ", съобщи вестник СЕГА.

Затворническите лекари отбелязват, че обследването е направено  от самостоятелна група медици, в чиито дейности няма спор на ползи. 

Медицинските документи включват изводи на невролог, неврохирург, гастроентеролог, нефролог, биохимичен разбор на кръвта и урината, ЯМР на гръбначния дирек и др. Изследванията са от 20 април. 

Установено е, че има промени в проводимостта на нервните окончания  и на двата крайници. Снимките демонстрират кисти в черния дроб и проблеми с жлъчния мехур. Има отклонения и в разбора на кръвта и урината. Неврологът е открил понижаване на коремните рефлекси, рефлексите на сухожилията на ръцете, неявяване на инстикт в коляното на десния крайник и забавени рефлекси на лявото коляно. 

Диагнозата на така наречен граждански лекари е остеохондроза, две хернии на гръбначния дирек, продължителен панкреатит и холецистит, чернодробни кисти. Лекарите не изключват потребността от хирургическа интервенция поради енефективността на провежданата терапия и обостряне на симптоматиката. 

Навални прекара в гладна стачка от 31 март до 23 април, с цел да бъде прегледан от граждански лекари. Навални се оплаква от мощни болки в гърба, които обездвижиха и крайници му. Все още не е ясно какво ще реши затворническата администрация за лекуването на опозиционера. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР